Home Toshiba Residential (RAS)
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
PDFPrint

Residential (RAS) feed


Residential (RAS) – split klima uređaji za stambene i poslovne prostore


"Residential" klima uređaji koriste se za klimatizaciju stambenih i manjih poslovnih prostora. Ostvaruju najviši COP (Coefficient Of Performance, stupanj iskorišenja uređaja kod grijanja) na tržištu, uz korištenje najnaprednije inverterske tehnologije.

Inverterska tehnologija

Toshiba DC Hybrid inverterska tehnologija mikroprocesorski kontrolira količinu rashladnog sredstva u rashladnom krugu. Mijenjanjem frekvencije i napona dolazi do adekvatne promjene brzine rotacije i kapaciteta kompresora koji je srce klima uređaja. Na taj način rad klima uređaja, odnosno učin hlađenja ili grijanja, prilagođava se trenutnim radnim uvjetima u prostoru.

Ukoliko je temperatura prostorije znatno viša od zadane, klima uređaj radi maksimalnom snagom kako bi se što prije postigla zadana temperatura. Jednom dostignuta zadana temperatura, inverterskom tehnologijom se precizno održava na zadanom nivou, kako bi se izbjegle oscilacije u temperaturi te postigla maksimalna udobnost boravka u klimatiziranom prostoru.

Sustavi filtriranja ( više ... )

Toshiba koristi najnaprednije sustave filtriranja tako da se kvaliteta zraka postiže putem brojnih nivoa filtriranja i dodatnih funkcija, kao što su predfiltriranje, potpuno čišćenje i uklanjanje najsitnijih čestica prašine, virusa, bakterija i alergenata. Nadalje, Daiseikai modeli imaju i dodatnu opciju ionizatora zraka.

Briga za okoliš

U skladu sa zakonskim odredbama Europske unije o smanjenju upotrebe štetnih tvari, svi Toshiba klima uređaji serije Residential, sukladni su sa ROHS direktivom o zabrani korištenja štetnih tvari. Time je učinjen značajan korak u smjeru poticanja proizvodnje ekološki prikladnih uređaja.

scan49.jpgfilteri.jpgProizvodi


Tecnocasa
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Visitors Counter 1.5